Palvelut

Covermat Oy:n arvona ovat laatu ja tehokkuus. Tehokas ja ammattitaitoinen projektinjohto ja -valvonta takaavat pitävät aikataulut ja tiukat laatuvaatimukset. Suoritamme jatkuvaa laaduntarkkailua ja olemmekin laivateollisuudessa tottuneet tiukkoihin laatustandardeihin.

Materiaalien tuntemuksemme on kattavaa ja tarvittaessa suoritammekin materiaalihallinnan ja toimituksen itse. Ammattitaitoiset asentajamme yhdessä tehokkaan työnjohdon kanssa takaavat moitteettoman lopputuloksen.

Kaikilla työntekijöillämme on työturvallisuuskortit ja tarvittaessa tulityökortit. Työn ja työntekijöiden turvallisuus onkin Covermat Oy:lle tärkeää.

Eristys

Toteutamme erilaiset palo-, lämpö- ja äänieristykset mm.

teollisuuseristykset
laivaeristykset
paloeristys, A-60, A-30, B-15
äänieristykset
vedonestot

Suoritimme hyttialueilla mittavat n. 90 000m² eristysurakat RCCL laivoihin Oasis of the Seas 20008-2009 sekä Allure of the Seas 2009-2010, STX Finlandin Turun telakalla.

 

Putkieristys

Toteutamme erilaiset putkieristykset mm.
villakourueristykset
solukumieristykset

Suoritamme putkieristystöitä kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin mm. lämpöeristykset höyry- sekä kuumavesilinjoihin. Eristyskohteinamme on ollut myös laivojen pakoputkistot sekä moottorien pakosarjat.

Kylmäeristyskohteet eristämme kokemuksella ja taidolla. Materiaalina käytämme solukumia. Solukumieristyksissä saavutamme lähes saumattoman lopputuloksen tarkalla ja huolellisella liimauksella.

 

 

Pellitys

Pellityksen pääasiallinen tarkoitus on suojata eristyskohdetta. Toteutamme muun muassa seuraavanlaisia pellityksiä:

teollisuuseristyspellitykset
laivaeristyspellitykset
putkieristyspellitykset

Pellityksen avulla voimme suorittaa myös tilojen hermeettisen sulkemisen.

 

Tapitus

Eristystöiden yhteydessä Covermat Oy suorittaa luonnollisesti myös eristystapitukset. Eristystapituksella varmistetaan eristeen kestävä ja tukeva kiinnitys esimerkiksi laivan runkoon. Tämä tapahtuu hitsaamalla laivan runkoon halkaisijaltaan 3mm olevia tappeja, joiden pituus vaihtelee eristeen mukaan välillä 80-270mm.

Tapit kiinnitetään nopealla kaarihitsausmenetelmällä, kuten pultituksessakin. Normaali tapitustiheys on 16 tappia / m².

 

 

Pultitus

 

Pultitus on nopea, luotettava ja edullinen kaarihitsausmenetelmä metallisten osien kiinnittämiseen. Se korvaa kalliit työvaiheet, kuten porauksen, meistauksen ja kierteytyksen. Pultituksen yhteydessä ontot kappaleet säilyttävät tiiveytensä, kun työkappaleen valmistelu tapahtuu vain toiselta puolelta. Kaariajat ovat yleensä alle 1 sekuntia.

 

 

 

Erikoiskohteet

Covermat Oy:n peltiverstaalla kykenemme rakentamaan tilaustyönä monenlaisia ratkaisuja isoon ja pieneen tarpeeseen.