Eristykset

Laivaeristykset, teollisuus­eristykset ja muut eristystyöt Naantalista koko maahan

Teollisuus-, laiva- ja LVI-kohteiden eristykset ovat erikois­osaamistamme. Urakoimme näiden tehtävien parissa paitsi Naantalin ja Turun seudulla myös koko Varsinais-Suomessa, tarvittaessa niin ikään muualla maassa kohteen sijainnista riippuen. Teemme mm. palo-, lämpö- ja äänieristyksiä sekä putkieristyksiä

Toteutamme

  • Teollisuus­eristykset
  • Laivaeristykset
  • Paloeristykset, A-60, A-30, B-15
  • Äänieristykset
  • Vedonestot

Suoritimme esimerkiksi hyttialueilla mittavat n. 90 000 m² eristysurakat RCCL laivoihin Oasis of the Seas 20008-2009 sekä Allure of the Seas 2009-2010, STX Finlandin Turun telakalla. Lisää työkohteitamme löydät referensseistä. 

Eristystapitus kestävään ja tukevaan kiinnitykseen

Eristystöiden yhteydessä hoidamme kuntoon luonnollisesti myös eristystapitukset. Eristys­tapituksella varmistetaan eristeen kestävä ja tukeva kiinnitys esimerkiksi laivan runkoon. Tämä tapahtuu hitsaamalla laivan runkoon halkaisijaltaan 3 mm tappeja, joiden pituus vaihtelee eristeen mukaan välillä 80–270 mm. Tapit kiinnitetään nopealla kaarihitsaus­menetelmällä, kuten pultituksessakin. Normaali tapitustiheys on 16 tappia / m².

Pultitus tarjoaa nopean ja edullisen kiinnitysmenetelmän

Pultitus on nopea, luotettava ja edullinen kaari­hitsaus­menetelmä metallisten osien kiinnittämiseen. Se korvaa kalliit työvaiheet, kuten porauksen, meistauksen ja kierteytyksen. Pultituksen yhteydessä ontot kappaleet säilyttävät tiiveytensä, kun työkappaleen valmistelu tapahtuu vain toiselta puolelta. Kaariajat ovat yleensä alle 1 sekuntia.

Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous, jos haluat tilata eristykset kokeneelta alan toimijalta!

Ota yhteyttä »

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensitilassa!